fbpx

USR Chiajna trage un semnal de alarmă

Într-o postare pe Facebook, USR Chiajna trage un semnal de alarmă cu privire la pădurea de pe raza comunei. Într-un text pamflet, USR ironizează actuala conducere a primăriei pentru lipsa de transparență, precum și pentru faptul că nu e în stare să rezolve probleme care trenează de ani de zile.

Progresiștii din Chiajna vin și trag un semnal de alarmă:

Știți, legislatia prevede ca in preajma unei gropi de gunoi să existe o padure care să constituie o barieră naturală între noxele degajate de groapă si oameni…Trebuia să ne ingrijorăm, totuși, încă de la anunțul stimabilului domn administrator, sau city manager, sau cum o dori a fi numit, că pe teritoriul localității a fost plasată o instalație de masurat noxe care va face măsurători în perioade și intervale dinainte anunțate, ca nu cumva să se dea drumul la robinet prea tare în perioada respectivă!

Și azi aflăm că sarmana padure, ultima verigă din problemele din localitate asta, după ce toate au fost reparate, aranjate, că o să fie beneficiara unei investitii in urma careia se transforma intr-un frumos și impunător parc de agrement!

Sperăm ca autoritățile să țină cont de semnalul USR. Pădurea nu trebuie tăiată, ea trebuie să rămână o barieră verde naturală. Deocamdată vedem că doar pădurea ne poate salva de poluarea din atmosferă, autoritățile centrale, Agenția de Mediu și alte instituții nu reușesc să pună în ordine activitatea de la Groapa de Gunoi, administrată de Iridex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *