fbpx

Paleologu: Dăncilă și Barna îngrașă porcul în ajun

Thoedor Paleologu, candidatul PMP pentru președinția României, i-a atacat pe Dan Barna și pe Viorica Dăncilă pentru faptul că pleacă în SUA. Paleologu care este cunoscut pentru umorul său i-a ironizat pe cei doi candidați la președinție, spunând că ”porcul nu se îngrașă în ajun”

Aflarea în treabă ca metodă de lucru la români: în loc să vină la dezbateri despre viitorul României, Dăncilă și Barna pleacă o săptămînă în Statele Unite în încercarea de a-și crea o imagine internațională. Dar porcul nu se îngrașă în ajun. Singurul care are ce căuta în Statele Unite în acest moment este președintele Iohannis, care va participa la Adunarea Generală ONU. Că nu va spune nimic interesant e o altă chestiune”, a comentat Paleologu, pe Facebook. 

Candidatul PMP este creditat cu 8 procente în sondajele realizate de partidul său. Specialiștii afirmă că faptul că Paleologu va lua voturi atât de la Dan Barna cât și de la Iohannis, ceea ce ne face să credem că omul lui Băsescu îi va ataca preponderent pe cei doi pentru a-și maximiza scorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *