AeroNautic Show Lacul Morii 2019

0
200

Astăzi, 21 septembrie, pe Lacul Morii din București, se va desfășura cea de a 10 a ediție a festivalului AeroNautic – AeroNautic Show 2019.

Potrivit organizatorilor este singurul festival care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice, prin aplicații demonstrative ale celor mai importante instituții şi cluburi de profil.

Demonstrațiile aviatice și navale au loc între orele 11.00 și 14.00. În ceea ce privește partea aviatică, vor evolua cei mai buni piloți militari și civili din România și invitați din Lituania. În afară de paradele piloților de elicoptere și avioane sau defilări ale unor ambarcațiuni cu pânze, vele sau de viteză, spectatorii vor putea asista la lansări de parașutiști și recuperări de persoane aflate în dificultate pe lac.

În zona destinată expoziţiei statice din parcul Crângaşi, militari ai Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” vor prezenta un exerciţiu demonstrativ de tip Drill-Team, vor fi organizate ateliere interactive de realizare a nodurilor marinăreşti, iar copiii se vor putea căţăra la panoul mobil de alpinism şi vor putea traversa pe funicular.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Aeronautică Română, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.