Bucharest Gaming Week 2019 are loc la Palatul Parlamentului, în luna noiembrie

0
216

Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante festivaluri de gaming din România şi Europa de Sud-Est, este programat să aibă loc la Palatul Parlamentului, în perioada 4-10 noiembrie 2019, iar în cadrul acestuia se vor desfăşura şi finalele Campionatului ESL de gaming, informează Agerpres.

Pe durata evenimentului, ajuns la cea de-a treia ediţie, Battle Royale Arena va găzdui peste 45 de calculatoare pentru Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG), Fortnite şi Apex Legends. Mai mult, cei peste 10.000 de jucători participanţi vor avea oportunitatea să se întreacă în zona de smartphone-uri, unde vor fi disponibile dispozitive pentru PUBG şi Fortnite.

În plus, jucătorii vor avea ocazia să descopere producţiile studiourilor de dezvoltare a jocurilor din România.

Cel de-al 10-lea sezon al Campionatului ESL din Europa de Sud-Est (ESL SEC) – cea mai longevivă competiţie profesională din regiune, a avut la start 350 de echipe şi 1.581 de jucători unici de Counter-Strike – Globall Offensive şi Mobile Brawl Stars, însă în finalele live vor intra cei mai performanţi. Finaliştii vor concura în direct, în faţa publicului din Bucureşti, iar transmisiunea va fi difuzată în regiune în limbile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.