fbpx

USR propune o alternativă inedită pentru locuitorii din Chiajna

USR Chiajna a descoperit o alternativă inedită pentru a evita drumurile aglomerate din Chiajna și sectorul 6. O idee excelentă, de altfel, mersul cu trenul, pe ruta Chiajna-București.

Membri USR Chiajna și deputatul Cornel Zainea au făcut un experiment și au descoperit că poți ajunge din Chiajna până în Gara de Nord în doar 16 minute.Nu lipsit de importanță este și faptul că drumul până la gara din Chiajna este impracticabil. Incompetența autorităților locale a făcut ca noul cartier de case din zona gării să fie câștigat în instanță de Primaria Sectorului 6, iar zona arată ca și cum ar fi părăsită.

Administratorul public al Primăriei Chiajna, Petre Anghel, a postat recent pe pagina de facebook începerea lucrărilor de modernizare a drumului ce duce spre gara din Chiajna (în fapt, este vorba de drumul DC21 care face legătura dintre Chiajna și Giulești-Sârbi), în termen de doar 7 luni de la începerea lucrărilor.Iată ce au postat cei de la USR Chiajna pe pagina de facebook: ”USR Chiajna vede ruta Chiajna – București Nord – Chiajna ca o alternativa fezabilă și favorabilă pentru locuitorii comunei, cu condiția obligatorie de refacere a drumului de la stadion la gară, inclusiv modernizarea Gării Chiajna, amenajarea unei parcări păzite, asigurarea transportului în comun din Militari Residence, dar și restul comunei, până în gară, în funcție de programul trenurilor care sperăm să acopere orele de vârf.”

One thought on “USR propune o alternativă inedită pentru locuitorii din Chiajna

 • Avatar
  30 noiembrie 2019 la 07:32
  Permalink

  Începe să devină din ce în ce mai clar că gașca aflată la conducerea USR Chiajna furnizează cu perdea materiale pentru voi.
  Pe Zainea îl plimbă ca pe sfintele moaște pentru ca în final sa îl abandoneze.
  Nu îl vor ierta așa usor pentru că nu a candidat la Primărie și au fost nevoiți să promoveze pe unul pe care nici portar nu ai curaj sa îl pui.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *