Fractura dintre Minea și oamenii din primărie se adâncește! Cine poate câștiga?

1
701

De mai multe luni se vorbește deschis pe holurile primăriei că există doi centri de putere. Primarul Minea a reușit prin comportamentul său să îi facă pe mulți dintre funcționarii primăriei să îl deteste.

Informațiile care vin din primărie prezintă un tablou grav. Practic, la acest moment administrația este ruptă în două, Minea pe de o parte și City Managerul, Petre Anghel pe de altă parte. Sursele noastre ne-au spus că cei doi nu mai comunică, că sunt certați, iar în timpul puțin pe care Minea îl petrece la primărie stă închis în birou cu oamenii loiali, făcându-și planuri politice, unde ar putea pleca. Minea vrea să își asigure un nou mandat, dar e conștient că ALDE nu mai e o variantă câștigătoare. Primarului nu îi stă capul la problemele comunei, ci la jocurile politice.

Ruptura s-a văzut și în ziua votului. Dacă primarul Minea și cu acoliții lui au făcut toată ziua mobilizare la vot pentru candidatul PSD, Viorica Dăncilă, Anghel a preferat să se delimiteze și să posteze pe facebook un mesaj pro-Iohannis.

Acesta este tabloul politic. Este clar că USR-PLUS și PNL trebuie să profite și să înceapă cât mai curând identificarea unui candidat puternic, care să poată să îi învingă pe Mircea Minea, chiar dacă acesta va fi candidatul PSD.

Partidele de opoziiție din Chiajna trebuie să fie conștiente că atât timp cât va exista acest sistem, vot într-un singur tur, este nevoie de unitate și de un candidat puternic. Minea nu este învins, pleacă cu avantajul funcției, iar dacă îi va reuși și manevra de a candida din partea PSD, atunci șansele sale se măresc.

USR-PLUS și PNL trebuie să exploateze cât mai repede faptul că primăria lui Minea este paralizată, trebuie să îi paralizeze rețelele de influență și să își facă o strategie serioasă pentru ca anul viitor să câștige primăria și să o redea cetățenilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.