A fost ales noul Viceprimar! E omul lui Minea!

1
1760
mircea minea

Primăria Chiajna a publicat pe pagina sa de Facebook un comunicat referitor la concluziile ședinței Consiliului local din data de 23 decembrie 2019
”Azi, 23 decembrie 2019, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Chiajna, au fost validați doi noi consilieri, ca urmare a demisiilor consilierilor locali ALDE, Ofițeru Ștefan Laurențiu și Răsdan Romeo. Astfel, doamna Ofițeru Nina și Cherciu Ilie, ambii de pe lista partidului ALDE, au devenit consilieri locali.
În cadrul aceleași ședințe, ca urmare a demisiei din funcția de viceprimar al comunei Chiajna a domnului Ofițeru Ștefan Laurențiu, a fost ales un nou viceprimar în persoana domnului Dumitru Constantin (41 de ani), reprezentând partidul ALDE.”

Săptămâna trecută v-am informat despre faptul că Minea l-a adus pe noul Viceprimar în primărie înainte de a se îndeplini procedura din Consiliu. Noul Viceprimar este omul lui Minea, el este consilier ALDE și din informațiile noastre face parte din anturajul primarului! Informațiile siteului nostru au fost practic confirmate astăzi când a avut loc și alegerea lui Dumitru Constantin, care nu are pregătire în management și nici nu a absolvit studii superioare.

Se pare că la ședința de astăzi în sală au fost prezenți mai mulți interlopi aduși de Minea în mod special pentru a intimida consilierii locali. Pe surse ne-a parvenit și o informație despre un incident mai grav, dar vom cerceta și vom reveni cu această știre pe larg.

1 COMENTARIU

  1. Am si eu o intrebare, care este scopul demisionari lui razdan romeo si vicelui ofițeri stefan împreună cu anghel petrișor?as vrea sa verificăm autoritățile de construcții ale blocurilor ce le face domnul vice blocurile lui domnul anghel petrișor si alea 20 de hale ce le are pe strada industriilor. Revin cu poze cu toate blocurile si halele lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.