fbpx

Interlopii lui Minea au bătut un consilier PNL

Ceva inimaginabil s-a întâmplat în urmă cu o zi, după ședința de Consiliu Local în care Minea și-a pus un nou Viceprimar. Consilierul PNL, Luca Claudiu, a fost bătut de câțiva membri ai clanului Iordan. Aceștia au fost aduși de Minea să asiste la ședința de Consiliu pentru a crea o stare de presiune. Primarul în funcție a rezolvat de multe ori treburi politice prin foță, cu ajutorul amenințărilor. Acum, Minea i-a adus pe membri clanului Iordan pentru că miza era una extraordinat de mare. Primarul în funcție a dorit să obțină votul necesar pentru a-și instala în funcția de Viceprimar omul de încredere. Interlopiii nu s-au sfiit ca la finalul ședinței să îl bată pe consilierul local PNL, pentru că acesta a avut curajul să conteste actele procedurale făcute în timpul ședinței. Pe pagina de facebook PNL este descris tot evenimentul.

În sediul POliției Locale, care este plătită să ne apere, s-au consumat faptele de agresiune la adresa consilierului local PNL. Minea și-a pus oamenii să bată un ales local, doar pentru că a avut curajul să i se opună. Acest primar nu mai reprezintă legea și oamenii, acest primar este doar șeful unei găști de interese, care tratează Chiajna ca pe moșia lor și pe locuitorii comunei ca pe niște bieți sclavi care trebuie să se supună. Cine nu îl ascultă pe Minea și nu i se supune poate fi oricând bătut…chiar în sediul Poliției.

Faptele descrise pe pagina PNL sunt extraordinar de grave. Poliția națională și Parchetul trebuie să se implice. Mai jos redăm textul pus de liberali prin care ne este prezentată situația:

Astazi, 23.12.2019, in sedinta extraordinara convocata de Primarul Minea, din disperarea acestuia ca a pierdut controlul consiliului, a avut loc validarea de urgenta a doi consilieri ALDE si alegerea unui nou viceprimar.
Cu incalcari grave a legislatiei in vigoare si avand „Clanul Iordan” in spate, sub amenintare si constrangere, „Vataful” Minea si-a validat consilierii.
Dupa demisiile viceprimarului si a unui consilier ALDE, ajutat de aliatii de la PSD, care au pus umarul pentru a nu se degrada si mai mult imaginea lui „Minea”, au ales un nou viceprimar, in persoana lui Dumitru Constantin, un apropiat al Primarului, fara nici o experienta, dar un foarte bun executant.
Pentru a incheia sedinta cu o lectie, „Vataful” Minea a asistat pasiv in momentul in care cei trei membri ai clanului Iordan au batut cu bestialitate un consilier PNL, propus pentru functia de viceprimar si care a avut curajul sa conteste modul in care s-a desfasurat sedinta. Acest eveniment s-a petrecut in incinta sediului Politiei Locale Chiajna sub stricta supraveghere a 3 Politisti Locali, care au avut ca scop sa nu lase pe nimeni sa intervina in apararea Consilierului Local PNL.
Toate cele relatate mai sus sunt punctul de pornire a unei anchete penale in desfasurare, in paralel cu o contestatie in anulare a validarii cerlor doi consilieri si alegerea abuziva a viceprimarului, care vor fi atacate in Contencios Administrativ.
Concluziile va lasam sa le trageti dumneavoastra !

Așteptăm ca în timpul cel mai scurt autoritățile competente să se sesizeze și să avem un răspuns. Nu este posibil primarul Minea să fie lăsat liber, să trateze astfel locuitorii, aleșii locali, iar legea să fie aruncată la gunoi în Chiajna. Deja, s-a depășit orice limită în această comună. Nu suntem în Vestul sălbatic, suntem la 500 metri de București, capitala unei țări europene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *