fbpx

Problema gropii de gunoi care afectează Chiajna a fost adusă în atenția Ministrului Mediului!

Petre Anghel a avut o întrevedere cu Ministrul Mediului, Costel Alexe. În cadrul audienței pe care Anghel i-a cerut-o ministrului s-a discutat despre problema gropii de gunoi administrată de Iridex și care îi afectează pe cetățenii noștri din Chiajna.

Anghel a prezentat pe facebook această întâlnire și a afirmat că i-a adus în atenție ministrului această problemă:

O veste bună pentru Chiajna! Ministrul Mediului, domnul Costel Alexe, a avut amabilitatea să mă primească în audiență. Am vorbit despre problemele comunei, în special de cea a mirosului provocată de groapa de gunoi administrată de Iridex. Domnul ministru mi-a promis că va veni în control la fața locului și se va implica activ în rezolvarea problemei. De asemenea, am obținut din partea domnului ministru promisiunea ca pădurea Roșu va obține statut special, să devină un parc de agrement, fără buticuri și grătare și cu interdicția clară în privința tăierii arborilor.

Mirosul insuportabil care afectează Chiajna este una din principalele probleme ale comunei. Cu toate că au fost făcute în trecut mai multe demersuri pentru ca autoritățile locale și guvernamentale să intervină, nu s-a obținut mare lucru. Mai mult de atât, anul trecut Autoritatea de Mediu a autorizat IRIDEX în continuare. Firma care administrează groapa spune că respectă toate reglementările, ba mai mult a instalat și aparate care să măsoare parametrii ce trebuie respectați. Deși aparatele indică faptul că nu există depășiri ale parametrilor de mediu, cu toate acestea mirosul este insuportabil, probabil din cauza gazelor degajate.

3 comentarii la „Problema gropii de gunoi care afectează Chiajna a fost adusă în atenția Ministrului Mediului!

 • Avatar
  20 ianuarie 2020 la 17:56
  Permalink

  Numai sa trimita controlul noaptea, cand intra TIR-urile cu deseuri de ars si nu ziua, cand nu se intampla nimic notabil acolo!

  Răspunde
 • Avatar
  21 ianuarie 2020 la 23:05
  Permalink

  Bună seara. Dacă mirosul insuportabil ajunde la mine în cartierul Militari pe str. Mărgelelor îmi pot imagina ce miros „îmbietor” suportați cei din Roșu, Chiajna sau Militari Rezidence. Acum iarna când stăm mai mult cu geamurile închise mai merge dar la primăvară, vara ce ne vom face? Poate reușim sa convingem VÂNTUL sa bata numai spre Primărie și casa domnului primar? Zic și eu nu dau cu parul!

  Răspunde
 • Avatar
  22 ianuarie 2020 la 17:24
  Permalink

  Mirosul ajunge și în Militari la Gorjului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *