Schimbarea lui Minea din funcție, un act de responsabilitate și de ”sănătate” publică”!

1
522

Ultimele evenimente petrecute la noi în comună sunt deja extrem de îngrijorătoare. Agresarea liderilor opoziției, a unui consilier liberal cât și a președintelui de filială PNL, a depășit orice graniță. Pare că în Chiajna suntem în vestul sălbatic, cu instituții la pământ, care nu mai au pic de autoritate. Cetățenii par că sunt pe cont propriu, ei trebuie să se descurce și să supraviețuiască fără un pic de ajutor.

Chiajna a devenit de mai multă vreme o comună ”murdară” la propriu și la figurat. Dezvoltarea sălbatică ce a avut loc aici s-a făcut în detrimentul normelor de bun simț. Serviciile publice sunt la pământ. Dacă nu te omoară mirosul de la groapa de gunoi, dacă nu te omoară praful și gunoaiele pe care le vedem la tot pasul, ai toate șansele să fii linșat pe stradă de interlopi.

Legea este suspendată. Normele de conviețuire sunt ignorate. Aici conduce vătaful Minea și cu acoliții lui. Deja oamenii se feresc să vorbească în public despre aceste lucruri. Poți vedea cum se ”instaurează” frica. Dacă pe vremea lui Ceaușescu ne era frică de Securitate, acum, locuitorilor din Chiajna ne este frică de ”bătăuși”. Mulți spun că sunt oamenii lui Minea pe care aceștia îi folosește atunci când are nevoie, în special la alegeri.

Președintele PNL Chiajna nu s-a ferit ca acum să îl acuze direct pe primarul în funcție de implicare în agresiunea de azi noapte. Chiar dacă am fi avocații apărarii, chiar dacă am ignora declarațiile lui Ofițeru, tot nu putem să îl disculpăm pe Minea. Ok, putem să îl credem pe cuvânt pe acesta, să luăm de bună declarația lui prin care ne spune că nu este implicat, dar…ce a făcut ca edil? De ce Chiajna a ajuns așa?

Desigur, nu putem să îl credem pe cuvânt pe Minea care s-a dovedit un mincinos și un ipocrit de-a lungul celor 6 mandate pe care le-a avut. Tocmai de aceea, credem că în primăvară, toți cetățenii cinstitiți au obligația să meargă la vot și să îl sancționeze pe Minea. Deja, nu mai contează cine va veni în locul lui, dacă va fi un primar liberal sau usr ist, contează un singur lucru, Chiajna trebuie să devină o comună în care să domnească legea. Vremea vătafilor a baronilor locali, care spun ”legea sunt eu” a trecut!

1 COMENTARIU

  1. Un primar independent este soluția.
    Cu partidele ne-am convins. Fiecare vine cu gașca și cu clientela pe care vrea să le cupleze la banul public. Se visează stăpâni pe banii comunei și nu au de gând să facă mare lucru pentru oameni, chiar dacă promit multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.