fbpx

Ce au făcut politicienii din Chiajna de Mărțișor!

Ieri, de 1 martie, cu prilejul Mărțișorului, majoritatea politicienilor din România au transmis mesaje specifice, au pus diverse felicitări electronice pe rețelele de socializare. Unii au ieșit printre oameni și au împărțit flori, mărțișoare doamnelor pe care le-au întâlnit pe stradă!

Politicienii din Chiajna nu s-au lăsat mai prejos. Cei trei candidați la primăria comunei: Mircea Minea (ALDE), Cornel Zainea(USR) și Petre Anghel(PNL) au postat pe pagina lor de facebook mesaje adresate doamnelor din comună.

Mircea Minea ne-a explicat pe pagina lui de socializare și tradiția acestui obicei și faptul că Mărțișorul este acum înscris în patrimoniul UNESCO

Să ne amintim că Mărțișorul este un simbol drag al românilor, cu rădăcini din cele mai vechi timpuri, purtând un mesaj de înțelepciune: așa cum natura renaște după cele mai grele înghețuri, tot astfel și natura umană împrumută aceleași calități. 
Să fim mândri că avem în fiecare primăvară aceste mărțișoare care ne vorbesc despre gingășie, frumusețe și triumf în fața greutăților. Mărțișorul este, de altfel, parte din lista UNESCO a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității, din anul 2017.

Cornel Zainea USR, candidatul din partea alianței USR-PLUS, a postat și el un mesaj pe contul de socializare prin care ura doamnelor și domnișoarelor o primăvara frumoasă:

Petre Anghel, candidatul PNL, a transmis dimineață o felicitare electronică, după care a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor din comună. Însoțit de o echipă de tineri liberali, Anghel s-a plimbat prin Chiajna și a împărțit flori.

One thought on “Ce au făcut politicienii din Chiajna de Mărțișor!

  • Avatar
    2 martie 2020 la 19:23
    Permalink

    Acum 2 ani cei de la USR dădeau flori pe stradă femeilor. Un gest frumos și apreciat atunci, dar care nu s-a mai repetat. Chiar așa săraci sunt? Sau se cred deja învingători în alegerile viitoare și nu le mai pasă de noi?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *