În condițiile în care Chiajna are o grămadă de probleme, Mircea Minea se consideră vizionar!

0
2396

Mircea Minea, primarul comunei Chiajna, încearcă din răsputeri să convingă electoratul pentru a-i încredința al 7 lea mandat. Edilul în funcție a început de câteva săptămâni o campanie pe rețelele de socializare prin care încearcă să se pună într-o lumină pozitivă.

Deși Chiajna are o multitudine de probleme, deși comuna arată ca după bombardament, cu străzi de pământ, cu străzi pline de cratere, deși în multe locuri rețeaua de apă și canal este inexistentă, Minea se consideră un primar ”vizionar”.

Astăzi a postat un text prin care afirmă că este un primar ”vizionar” și că datorită acestei calități vom trăi mai bine. Minea afirmă că se va face în comună o școală nouă.

Ne întrebăm dacă a fost așa vizionar, de ce nu a proiectat și nu a dat drumul la construcția acestei școli în momentul în care a emis sute de autorizații de construcție? De ce nu a prevăzut construirea unei școli atunci, când era evident că în blocurile pentru care s-au emis autorizații de construire, se vor muta familii cu copii? Sunt întrebări retorice. Nu așteptăm un răspuns de la primarul actual, pentru că a făcut dovada calităților manageriale cât timp a fost în funcție.

Minea, vizionarul, a reușit în 6 mandate să se îmbogățească, a făcut o avere uriașă. A avut viziune atunci când a reușit din salariul de bugetar să construiască tot ce are astăzi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.