Petre Anghel :Nu uitați, stați în casă! Noi vă aducem cumpărăturile în fața ușii!

0
304

Petre Anghel a făcut apel către vârstinici să apeleze la voluntarii care s-au oferit să îi ajute pentru a le face aprovizionarea cu alimente în această perioadă. Liderul liberal împreună cu un grup de antrprenori au creat un mecanism prin care să îi ajute pe bătrânii care nu pot să meargă în această perioadă la cumpărături și care sunt nevoiți să stea în carantină.

Cei care nu pot să se deplaseze, cei care înțeleg că e mai bine să se protejeze, pot suna la numărul de telefon +40736563030 iar o echipă va veni, va lua lista de cumpărături și va merge să le achiziționeze și să le livreze. Tinerii noștri voluntari vor purta mănuși și mască pentru a se proteja atât pe ei cât și pe cei cu care intră în contact. Ei au fost instruiți și știu regulile de igienă foarte bine. Acesta a fost apelul lansat acum câteva zile de către grupul de inițiativă.

Tinerii antreprenorii au lipit afișe în comună pentru a-și face cunoscut demersul.

Ieri, Anghel a postat un text prin care le-a mulțumit celor care s-au alăturat voluntarilor, dar și bătrânilor care au apelat la serviciile acestora:

Observând cum situația virusului gripal COVID-19 începe să ia amploare, am început să strâng o echipă de prieteni antreprenori pentru a putea da o mână de ajutor societății.

Am dorit să facem acest lucru, sperând că astfel o să reducem numărul mare de seniori care stau singuri sau din diferite motive trebuie să iasă din case pentru a face cumpărături.

Mulțumim pentru susținerea pe care ne-o acordați, pentru zâmbetele pe care le primim din partea dumneavoastră atunci cand ajungem în fața ușii, și mai mult decât atât, emoția pe care ne-o transmiteți! 

Ne bucurăm să știm că vă ajutăm și că la finalul zilei, dumneavoastră aveți tot ceea ce vă trebuie pentru a putea trece cu bine peste perioada dificilă în care ne aflăm!

Nu uitați, stați în casă!
Noi vă aducem cumpărăturile în fața ușii! Pentru asta, sunați la numărul de telefon 0736563030!
Dacă vreți să vă alăturați acestei cauze puteți suna la același număr de telefon și specificați acest lucru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.