fbpx

Liga Campionilor se reia din 7 august

Preşedintele lui Olympique Lyon, Jean Michel Aulas, a dezvăluit că Liga Campionilor se va relua din 7 august, dată la care clubul francez va disputa meciul retur cu Juventus Torino din faza optimilor de finală, potrivit Agerpres.

Aulas a vorbit într-un interviu la RTL despre planurile UEFA de a relua cupele europene, suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, şi despre dezavantajul cu care se vor confrunta echipele franceze, după ce Ligue 1 a anulat sezonul.

”Partida contra lui Juventus este programată pentru 7 august la Torino, cu porţile închise. Dacă nu se schimbă nimic, Lyon şi Paris Saint Germain (reprezentantele Franţei în Liga Campionilor), ar putea fi masacrate de rivalele care beneficiază de o pregătire pe care noi nu o avem”, a spus Aulas.

Preşedintele lui Lyon a calificat din nou ca o eroare decizia de abandonare a sezonului din Franţa: ”Criza asta înseamnă pierderi de 900 milioane euro pentru fotbalul francez, în acest sezon. Şi asta ne va putea marca pe viaţă. În Europa suntem o excepţie. Nu se ştie cine va putea supravieţui. Alte ţări au încercat să încheie competiţiile. În Franţa s-a luat o decizie prematură şi nu în întregime legală. UEFA a încurajat reluarea campionatelor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *