O ploaie scurtă scoate la iveală toată mizeria administrației Minea!

0
1173

O poză face cât o mie de cuvinte. În poza care însoțește acest articol putem vedea în concret imaginea administrației Minea. A plouat un pic și nu mai putem ieși din blocuri. Străzile sunt inundate, în unele zone cetățenii trebuie să își pună cizme de cauciuc pentru a se putea deplasa până la magazinul de la colțul blocului.

Primăria o să ne dea niște explicații savante. O să ne zică, sunt străzi private, nu sunt în administrarea primăriei, nu avem cum să le amenajăm. Sau…o să încerce varianta doi, facem canalizare și în câțiva ani situația se va rezolva. Normal, canalizarea o să fie administrată de firma de casă a primarului, cea care a fost prinsă deversând o vidajă plină de fecale în sectorul 6.

Primarul Minea nu o să spună însă niciodată adevărul. Nu o să spună cum a dat autorizație de construire dezvoltatorilor imobiliari, cum s-a ajuns în situația în care blocurile sunt construite alandala, fără ca să fie construite străzi și drumuri care să respecte prevederile legale. Cum s-a putut construi așa? De ce drumurile nu au minim 6m lățime? De ce este un haos urbanistic? De ce s-a semnat recepția lucrărilor?

Au fost interese la mijloc când s-a eliberat autorizația? S-au plătiti sume considerabile? Nu știm, probabil însă vom afla.

Până atunci, vedem ce au însemnat 24 de ani în care Minea a tăiat și a spânzurat. 24 de ani în care unii s-au îmbogățit, primarul are o avere considerabilă, iar cetățenii care au făcut credite pentru a-și lua un apartament trebuie să poarte cizme de cauciuc când ies afară din casă.

O ploaie scurtă scoate la suprafață toată mizeria administrației Minea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.