Enel lansează audiențele digitale

0
51

Operatorii de distribuţie ai energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce începând de luni, 25 mai, o soluţie digitală pentru audienţe, prin intermediul serviciilor de conferinţe online, se arată într-un comunicat al companiei.

Soluţia este introdusă pentru a oferi consultanţă clienţilor, în vederea înregistrării cererilor de racordare, respectând astfel regulile de distanţare socială şi măsurile pentru protejarea clienţilor şi angajaţilor săi, respectând în acelaşi timp cerinţele de calitate ale serviciului de distribuţie.

Companiile E-Distribuţie au dezvoltat serviciul de consultanţă on-line, o soluţie digitală pentru clienţii care au nevoie de îndrumare şi instrucţiuni privind cadrul legal şi de reglementare aferent racordării la reţea, precum şi alte servicii. Astfel, clienţi pot solicita telefonic o audienţă on-line, şi pot configura o întâlnire digitală în timpul programului de lucru – de luni până vineri, între orele 09.00 – 13.00.

De asemenea, clienţii pot verifica online întreruperile la alimentarea cu energie electrică, pe harta dedicată, care este actualizată la fiecare 30 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.