Minea din ce în ce mai disperat!

0
1295
mircea minea

Surse din anturajul primarului au început să se plângă că Mircea Minea a început să țipe mai mult ca înainte, a început să îi amenințe pe angajați, dar și pe membrii ALDE. Se pare că primarul este din ce în ce mai speriat de faptul că este în cădere liberă în preferințele electoratului.

Este prima dată în ultimii 24 de ani când Mircea Minea nu mai este sigur pe victorie. Acest lucru îl resimt și cei din echipa lui, care sunt din ce în ce mai deranjați de comportamentul acestuia.

După ultimele ploi și după ce strada Rezervelor s-a transformat într-un șant, oamenii au început să transmită mesaje ”de bine” pe adresa primăriei. Pulsul este extrem de negativ în comună, iar primarul ALDE resimte pe propria piele înjurăturile cetățenilor.

Membrii ALDE se tem că nici măcar alianța pe care Minea o va face cu PSD pentru suținerea acestuia pentru o nouă candidatură la fotoliul de primar nu mai este o soluție salvatoare. Social democrații din Chiajna nu privesc nici ei cu ochi buni această mișcare și au transmis acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.