fbpx

Poliția Locală Chiajna distruge afișele lui Petre Anghel, contracandidatul lui Mircea Minea!

Ieri, polițiști din cadrul Poliției Locale Chiajna ajutau la distrugerea afișelor pe care Petre Anghel le pusese în comună. Se poate observa în filmarea prezentată mai jos cum polițistul local, în uniformă, supraveghează procesul de distrugere a afișului opoziției.

Mircea Minea a fost extrem de deranjat de campania liberalilor ”24 de ani. De ajuns!”, așa că ieri a reziliat contractul firmei de publicitate și a obligat-o pe aceasta să înlăture în 15 zile panourile pe care le are pe domeniul public. 

Campania 24 de ani. De ajuns!  a fost asumată de Petre Anghel și de PNL. Face parte din campania ce are loc în această perioadă pre-electorală.

Ieri, liderul liberal a avut mai multe mesaje dure la adresa lui Mircea Minea. După ce firma care preluase campania liberalilor, Mistic Media SRL, a fost notificată să își înlăture panourile de pe domeniul public, iar contractul pe care aceasta îl avea cu administrația a fost reziliat ilegal, Anghel a făcut o postare pe facebook prin care l-a acuzat pe Minea că nu respectă ”libertatea de expresie” și că se comportă ca un ”Vătaf al comunei”.

Poliția Locală Chiajna a mai fost în centrul unui scandal public. Acum aproape un an de zile, un consilier liberal a fost bătut în sediul Poliției Locale de câțiva oameni ai primarului pentru că făcuse scandal într-o ședință de consiliu. Atunci, polițiștii asigurau paza bătăușilor, pentru ca aceștia să poată să îl bată în liniște pe consilierul opoziției. 

Poliția Locală este un instrument în mâna lui Mircea Minea. Ei nu mai au demult de a face cu meseria de polițist, nu sunt în slujba comunităță, nu respectă legea, ci o încalcă, protejează infractorii în loc să îi prindă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *