fbpx

Mircea Minea îi face cadou nepotului său un teren din fondul primăriei!

Actualul primar Mircea Minea i-a făcut cadou nepotului său Ilie Florin Adrian un lot de teren de 300 mp. Înainte de terminarea celui de al 6 lea mandat, după 24 de ani de când actualul primar conduce comuna ca pe propria sa feudă, Minea a vrut să își știe rudele la adăpost. El i-a dat în folosință gratuită nepotului său, fiul verișoarei sale primare Cristina Ilie lotul de casă, în baza legii 15/2003.

Săptămâna trecută, Mircea Minea a promovat un proiect de hotărâre în Consiliul Local și a acordat mai multor familii de tineri loturi de teren din fondul primăriei pentru construirea de casă. Dacă ne uităm pe anexa Hotărârii regăsim, la ultima poziției și pe ruda primarului. Chiar dacă acesta nu îndeplinește condițiile pe care le presupune legea, acest lucru nu l-a împiedicat pe  actualul edil să îl bage pe nepotul său între familiile care vor fi împroprietărite. Este drept, Ilie Florin Adrian nu a pare printre primii, ci ultimul. Probabil, așa a crezut conducerea primăriei că va trece neobservat numele rudei sale.

Acest caz reprezintă o încălcare flagrantă a legii. Se pare că lui Mircea Minea nu îi pasă nici de DNA, nici de alte autorități ale statului. Conflictul de interese se vede din avion, iar instituțiile ar trebui să se sesizeze. Primarul nu se poate ascunde în spatele Hotărârii de Consiliu Local, el fiind cel care a promovat acest proiect și a pus cu mâna lui pe listă familiile care vor primi loturile de teren.

Proiectul de Hotărâre aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *