fbpx

Tăriceanu și ALDE, campionii iresponsabilității! Folosesc criza generată de COVID 19 fără să le pese de români!

În ultimile luni am putut vedea cum” pandemia” a fost politizată și folosită ca instrument politic de către politicieni. Încă din perioada stării de urgență, mai mulți lideri politici au frizat bunul simț și fără nicio jenă au pledat pentru ridicarea restricțiilor înainte de vreme, au început să pună presiune pe Guvern, încercând să exploateze frustrarea oamenilor care suportau cu greu izolarea.

Tăriceanu și ALDE au devenit campionii iresponsabilității. Nu le-a păsat de sănătatea românilor și au pledat zi și noapte pentru ridicarea restricțiilor. Fără să le pese de sfaturile specialiștilor, fără să țină cont că acest împotriva acestui virus nenorocit nu există un vaccin, Călin Popescu Tăriceanu, Olguța Vasilescu și alți lideri politici au început să bombardeze populația cu tot felul de mesaje mincinoase.

În aceste zile, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se opune votării carantinei. El vrea să taie orice instrument de luptă împotriva aceste bolii, speculând politic momentul. Doctorii nu pot să îi rețină pe bolnavii de coronavirus în spital, pentru aplicarea tratamentului fără să aibă instrumentul legal.

Este plină presa de informații privind decesul unor persoane care au aflat că sunt infectați, dar care au dorit să plece acasă. Cu toate acestea, deși se vede cu ochiul liber că virusul lovește mortal, Călin Popescu Tăriceanu nu vrea să voteze legea carantinării, invocând o falsă lipsire de libertate. În opinia acestor iresponsabili, a opri un om bolnav într-un spital pentru a-l trata și pentru a-i feri pe alții să nu se infecteze, reprezintă o ”lipsire de libertate”

Pandemia a arătat că există lideri politici care exploatează chiar și moartea fără să le pese. Dacă la nivel național Tăricanu pleda pentru ridicarea restricțiilor, când țara încă nu ajunsese în punctul maxim al crizei, la nivel local, avem lideri ALDE, precum Mircea Minea, care a reușit să facă o mică afacere prin achziționarea unor dezinfectante care nu erau omologate. A împânzit internetul cu mesajele sale, a aratat poze cu o substanță, dar atunci când am verificat, s-a putut observa că acesta este un banal gel, fără proprietățile necesare. Bineînțeles, Minea nu a rdat socoteală nimănui și nu a răspuns la niște întrebări simple: de ce a achiziționat un astfel de gel? Cât a plătit pentru această substanță? Ce cantitate a achziționat?

ALDE rămâne în continuare cel mai toxic partid și asta se poate vedea și în sondaje. Doar 3% dintre cetățeni mai au încredere în acest partid. Probabil, la finalul pandemiei și acest 3% va fi un procent mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *