fbpx

În 24 de ani de când Minea conduce Chiajna, infracționalitatea a explodat!

Chiajna a ajuns câmpul de luptă al infractorilor. Doar în ultimul an am văzut mai multe incidente care confirmă faptul că lucrurile au luat-o razna. Altercații între bande, politicieni agresați, blogeri aminințați și loviți ziua în amiaza mare, cetățeni speriați care nu au curajul să depună reclamație de teamă.

Polția Locală condusă de Minea este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire. În weekend nici măcar nu pot fi găsiți la serviciu. Poliția Națională pare depășită.

De 24 ani comuna este condusă de Mircea Minea. Lucrurile s-au degradat de la an la an. Interesele imobiliare din zonă au adus rechinii, care nu ezită să se dea înlături de la nimic. De-a lungul celor 24 de ani a crescut și infracționalitatea. Mulți cetățeni reclamă faptul că primarul s-a înconjurat de interlopi. I-a ajutat cu diverse ”ponturi”, i-a băgat drept interpuși în ”imobiliare”, iar ei îl ajută pe Minea în campania electorală.

Din această cauză nici nu putem spera la o îmbunătățire a situație în privința siguranței noastre. Atât timp cât instituțiile de forță sunt slabe, atât timp cât administrația locală este legată prin interese de acești interlopi, situația nu se va îmbunătăți. Din contră!

Este momentul pentru o implicare mai mare a forțelor de ordine de la nivel central. Ministerul de Interne trebuie să trimită echipe operative în Chiajna, polițiști care nu au legătură cu zona, pentru a asana mafia din comună. Lucrurile nu mai pot merge în direcția aceasta. Deja situația este explozivă. Maine, poimâine s-ar putea să avem răniți dintre oamenii simplii, corecți, care s-ar putea să fie victimele colaterale ale acestor grupări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *