fbpx

Ciolacu recunoaște că organizația PSD Ilfov este condusă de interlopi! Va lua măsuri dure!

Marcel Ciolacu a recunoscut că dezvăluirile apărute în presă, privitor la faptul că organizația PSD este condusă de interlopi, sunt adevărate. Ciolacu va desființa organizația, chiar dacă mai sunt puține luni până la alegerile locale.

„Voi propune în Comitetul Executiv dizolvarea acestei organizaţii, chiar dacă suntem în prag de alegeri şi sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo, să fim pregătiţi şi la Ilfov de alegeri. (…) Este inadmisibil aşa ceva. Am aflat din presă. Nu am crezut aşa ceva. Am avut o discuţie cu preşedintele de organizaţie acum aproximativ o lună de zile, i-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă şi chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcţie, respectiv de secretar executiv”, a spus Ciolacu la TVR 1, potrivit Agerpres

Scandalurile din Ilfov au ținut prima pagină inclusiv în presa centrală. În Chiajna, am avut în ultimii ani o escaladare a violențelor. Primarul Minea este nașul celebrului interlop Iordan, iar banda acestuia face legea în comună fără să se teamă de organele de ordine. Un consilier PNL a fost bătut, au existat mai multe scandaluri ziua în amiaza mare, așa cum a fost și cel de acum 2 săptămâni, când s-a tras și cu pistolul.

Conform dezvăluirilor Rise Project, Clanul Sportivilor este cel care are puterea în PSD. Rămâne de văzut dacă în urma schimbărilor pe care le va face Ciolacu, înțelegerile politice vor rămâne aceleași sau nu. Acum două zile, PSD Ilfov anunțase că va face alianță cu ALDE și îl vor susține astfel pe Mircea Minea la primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *