Donald Trump sugerează amânarea alegerilor prezidențiale din 2020 pe motiv că ar putea fi fraudate

0
52

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut amânarea alegerilor prezidențiale din 2020, scrutin în care urmează să se confrunte cu fostul vicepreședinte Joe Biden, pe motiv că votul prin corespondență ar putea duce la fraudarea alegerilor.

Donald Trump a sugerat, pe Twitter, o amânare a alegerilor până când oamenii vor putea vota „în condiții siguranță și adecvat”, deși nu există dovezi sau vreun precedent conform căreia votul prin corespondență ar putea fi fraudat sau viciat.

„Cu votul prin corespondență (…) 2020 va fi anul cu cele mai IMPRECISE și FRAUDULOASE alegeri din istorie”, a scris acesta pe Twitter.

„Va fi o mare rușine pentru Statele Unite. Amânăm alegerile până când oamenii pot vota normal, în siguranță???”, a a întrebat acesta.

Trump este un adversar cunoscut al votului prin corespondență, despre care spune că ar fi o modalitate de fraudare masivă a votului.

Statele americane vor să facă în așa fel încât oamenilor să le fie mai ușor să voteze pentru a micșora capacitatea de răspândire a coronavirusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.