FC Viitorul și-a prezentat noul antrenor!

0
98

FC Viitorul a anunțat, astăzi, componența noului staff tehnic, după ce Gică Hagi a decis să renunțe la post, în urmă cu cinci zile: noul manager al echipei dobrogene este spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez.

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaționalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado, anunță clubul constănțean, pe site-ul oficial.

Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formației Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 – noiembrie 2019, precum și antrenor secund în La Liga, la Real Sociedad, în intervalul iulie 2018 – noiembrie 2018.

„Sunt bucuros pentru că fac parte dintr-o echipă care are o filosofie și o strategie marcată de a da în continuare încredere tuturor jucătorilor din cadrul Academiei Hagi, precum și tinerilor din țară care doresc să facă parte din acest proiect.

Suntem conștienți unde ne aflăm și avem responsabilitatea și motivația de a continua dezvoltarea și producerea fotbaliștilor de nivel european.

Obiectivul este clar. Pe de o parte de a continua dezvoltarea jucătorilor din cadrul Academiei, iar pe de altă parte de a genera o atmosferă pozitivă, care să ne permită să ne dezvoltăm cât mai repede, o mentalitate de a îmbunătăți filosofia pe care o avem”, a spus Ruben de la Barrera, după sosirea la FC Viitorul.

Înainte de a deveni secund la Real Sociedad,  Ruben de la Barrera a mai fost antrenor principal la diferite echipe din ligile inferioare ale Spaniei, precum CD Villaralbo, CD Guijuelo, Real Valladolid B sau Leonesa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.