fbpx

Anghel: Sunt dezamăgit că în Chiajna nu s-a putut adopta modelul de la București, acela ca dreapta să aibă un candidat comun!

Petre Anghel, candidatul PNL la primăria Chiajna, este dezamăgit din cauza faptului că liberalii și USR-PLUS nu au ajuns la un acord, pentru a avea un candidat unic pentru postul de primar.

Într-o postare pe facebook, Anghel s-a arătat dezamăgit de faptul că nu s-a adoptat o soluție așa cum s-a adoptat la nivelul Bucureștiului unde cele două formațiuni politice și-au dat mâna și susțin candidați comuni.

Sunt dezamăgit că în Chiajna nu s-a putut adopta modelul de la București, acela ca dreapta să aibă un candidat comun. 

Cei de la USR nu au dorit să participe nici măcar la discuții informale, însă cu toate acestea lucrurile trebuie să meargă mai departe. Sper ca în viitorul Consiliu Local să colaborăm și să lansăm proiecte bune pentru cetățeni.

În urmă cu două luni, Petre Anghel a făcut propunerea ca PNL și USR să realizeze un sondaj comun, iar candidatul cel mai bine plasat să fie susținut de ambele partide. Cornel Zainea a declarat la acel moment că nu ia în calcul această variantă și l-a atacat dur pe liberal.

În acest moment, conform sondajului pe care vi l-am prezentat în săptămânile trecute, Mircea Minea pleacă cu prima șansă în cursa electorală, având un avans de 2 procente față de Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *