fbpx

Anghel cheamă toate partidele să pună presiune pe Mircea Minea! Este timp pentru crearea unei secții de vot în Militari Residence!

Petre Anghel, candidatul PNL pentru primăria Chiajna, a făcut astăzi un apel către partidele democratice din Chiajna, cât și către candidații la funcția de primar, să se solidarizeze și să susțină demersul său, pentru a pune astfel ”presiune publică” pe Mircea Minea și a-l determina pe acesta să amenajeze o secție de vot în Militari Residence.

Petre Anghel afirmă că există încă timpul necesar și invocă prevederilelegii 208/2015 pentru constituirea secției de vot. În această lege, se prevede că secția de vot trebuie să fie constituită până înainte cu 15 zile de data alegerilor.

Suntem în termenul legal în care se poate înființa secția de vot pentru Militari Residence. Conform legii 208/2020 administrația locală poate înființa o secție de vot până înainte cu 15 zile de data alegerilor.Mircea Minea trebuie să respecte dreptul constituțional al tuturor cetățenilor și să nu blocheze sau să îngreuneze procesul electoral. Îl somez pe primarul în funcție să găsească o soluție pentru cetățeni, ca aceștia să poată vota în ‪27 septembrie‬!Îi rog pe candidații tuturor partidelor democratice, care cred în respectarea dreptului de vot, să vină alături de mine, să suțină public acest demers, ca astfel să îl obligăm pe primarul în funcție să amenajeze o secție de vot pentru cetățenii din Militari Residence. Fac apel pe această cale la PMP, USR, PRO România și la candidatul independent Mărgărint Dorel, să pună presiune publică pe Mircea Minea. Lupta nu trebuie abandonată! afirmă Anghel.

Petre Anghel a avut un mesaj special și către Cornel Zainea, după ce acesta a postat pe facebook său un mesaj prin care a afirmat că este prea târziu pentru constituirea unei secții de vot.

Anghel îi transmite lui Zainea să nu se dea bătut, să lupte în continuare și să citească legea pentru a vedea că există încă posibilitatea din punct de vedere legal ca Minea să creeze o secție de vot în Militari Residence.

Am văzut că domnul Cornel Zainea s-a dat bătut, spunând că nu mai este posibil din punct de vedere legal. Domnule Zainea, citiți legea și o să vedeți că sunteți în eroare. Primăria este încă în termenul legal în care poate amenaja o secție de vot. Nu vă dați bătuti!Eu voi continua strângerea de semnături de la cetățeni, atât în mediul online cât și pe stradă, pentru a-i arăta lui Mircea Minea că suntem mulți cei care ne dorim respecatrea legilor și constituției!Uniți putem să îl învingem pe Mircea Minea și să îl forțăm să ne respecte!Nu este încă târziu pentru amenajarea secției de vot, este vorba doar de bunăvoință și de respectarea legii! a scris Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *