fbpx

Messi: „Barca mi-a dat totul, niciodată nu mi-a trecut prin cap să ajung la proces”.

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a anunţat vineri că rămâne la echipa spaniolă FC Barcelona, transmite presa internaţională, potrivit Agerpres.

„Nu aş merge niciodată la tribunal împotriva clubului vieţii mele. De aceea voi rămâne la Barcelona”, a declarat vedeta argentiniană pentru portalul goal.com, confirmând astfel că va duce la capăt contractul cu echipa spaniolă, ce expiră în iunie 2021.

Atacantul argentinian anunţase în urmă cu zece zile conducerea clubului că vrea să plece.

„Am spus conducerii că vreau să plec, pe tot parcursul sezonului. Cred că era momentul, că clubul avea nevoie de oameni mai tineri şi am crezut că am terminat ciclul mei aici. Acest sezon a fost foarte complicat, la antrenamente, pe teren, în vestiar”, a explicat vineri Messi.

„Când mi-am anunţat soţia şi copiii a fost o dramă barbară. Toată familia plângea. Copiii mei nu voiau să plece din Barcelona şi să lase şcoala”, a dezvăluit Messi.

„Acum voi rămâne la club fiindcă preşedintele mi-a spus că singura posibilitate să plec este să plătesc clauza de 700 de milioane, ceea ce este imposibil, şi că altfel ajungem la tribunal. Nu aş merge niciodată la tribunal împotriva Barcei, fiindcă este clubul pe care-l iubesc, care mi-a dat totul după ce am venit, este clubul vieţii mele, mi-am construit viaţa aici, Barca mi-a dat totul şi eu i-am dat totul, niciodată nu mi-a trecut prin cap să ajung cu Barcelona la proces”, a spus Messi.

Messi a venit la FC Barcelona în septembrie 2000, la vârsta de 13 ani, de la CA Newell’s Old Boys, club din oraşul argentinian Rosario. El a debutat la prima echipă la 17 ani, pe 16 octombrie 2004, contra lui Espanyol Barcelona (1-0), şi a marcat 634 de goluri şi a câştigat 34 de trofee în 731 de meciuri oficiale disputate în tricoul blaugrana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *