fbpx

Discuții din interiorul USR Chiajna! Mai bine să câștige Minea decât Anghel! Fața urâtă a lui Zainea!

USR Chiajna a pozat de multe ori în ”apărătorii dreptății”, a încercat să profite de faptul că partidul a promovat ”oamenii noi” în politică, integri raționali, dar acum aflăm că adevărul e altul. Se pare însă că avem un caz de ipocrizie maximă în filiala din comuna noastră.

Am primit pe adresa site-ului nostru mai multe copii ale discuțiilor interne de pe un grup USR, de la un membru care s-a scârbit de tehnicile pe care Cornel Zainea, dar și sponsorul și strategul lui, Cătălin Zaharia, le-au folosit în ultimele luni.

Așa cum s-a întâmplat și la nivel național, când discuții de pe grupul intern ”Poiana lui Iocan” au fost trimise presei centrale de către oameni dezamăgiți de modul în care USR înțelegea să se trateze anumite subiecte în interiorul partidului, așa s-a întâmplat și acum. Un membru din echipa lui Zainea s-a revoltat!

Din discuțiile interne ale USR Chiajna aflăm că adversarul principal nu este Mircea Minea, ci Petre Anghel. Cornel Zainea și staff-ul său preferă să câștige primarul actual decât candidatul liberal. Justificarea vine chiar de la strategul lui Zainea, într-un limbaj mai puțin elevat:

Nici eu nu concep alianță cu Anghel. După toate mișcările din campania asta. Omul e oligofren. A încercat să ne fută toată campania asta. Și noi ce să facem? Majoritate cu el? Măcar alalalt are decența să tacă, e mai bătrân și mai înțelept” a scris Zaharia.

După cum se vede, USR îl preferă pe Mircea Minea, cel care conduce comuna de 24 de ani și nu un alt candidat al opoziției. Ei iau în calcul posibilitatea unei alianțe cu actualul primar pentru a obține postul de viceprimar.

Noi ne-am mirat să vedem aceste mesaje. Am urmărit cu atenție campania electorală. Nu am găsit niciun mesaj ostil al lui Petre Anghel, la adresa lui Zainea. La începutul campaniei PNL a propus ca în Chiajna să se meargă pe modelul de la București, să fie desemnat un candidat comun pentru a crește șansele de a-l învinge pe Minea. USR a refuzat.

USR Chiajna a încercat în perioada asta să pară că sunt niște luptători adevărați, că sunt adversarii lui Mircea Minea, dar discuțiile interne dovedesc altceva. Acest lucru se poate vedea ușor în imaginile de mai jos.

De altfel, în alte discuții de pe grupul intern al USR Chiajna, se face o analiză a rezultatelor posibile. Membri ai staff ului lui Zainea evaluează situația pe scenarii, gândind posibile alianțe post electorale. Ei nu își doresc o alianță cu PNL.

Revenind la propunerea adresată de Petre Anghel ca în Chiajna să existe un candidat comun al opoziției, propunere care a fost refuzată de Cornel Zainea, putem observa din discuțiile interne ale USR că a fost trată la ”mișto”.

Anghel propuse ca cele două partide, USR și PNL, să facă un sondaj comun, iar candidatul care avea cele mai multe șanse să fie susținut în cursa pentru Primărie. Dacă Zainea stătea mai bine, Anghel se retrăgea și invers.

Doar că staff ul lui Zainea tratează problema în mod imatur. Unul dintre membri spune că dacă plătesc ei sondajul, USR, atunci Zainea va ieși pe primul loc. În aceeași discuție, observăm că usr-iștii spun că și în interiorul USR central s-a ivit această idee pentru desemnarea candidatului la Primăria București. Deși chiar partidul lor promovase o idee de acest fel, colegii lui Zainea spun că este aceeași ”măgărie”.Cu alte cuvinte, strategia sediului central de desemnare a candidatului la primăria Capitalei a fost o ”măgărie”

Ce a urmat, știm cu toții. USR a mers separat, a atacat la rupere candidatul PNL și a încercat să câștige cât mai multe procente din campania negativă. Nu s-au gândit niciun moment că există doar un singur tur, că în sistemul de vot actual, primarul în funcție este avantajat, iar că opoziția trebuie să fie unită și să aibă o strategie comună. USR Chiajna va fi principalul responsabil în cazul în care Mircea Minea va obține un nou mandat. Atitudinea lor ipocrită, aroganța de care au dat dovadă se văd cel mai bine în aceste discuții.

Vom mai prezenta noi dezvăluiri în zilele următoare. Vă vom prezenta și alte discuții în care veți vedea cum îi învață Zainea pe colegi să îi manipuleze pe locuitori, cum i-au spionat pe liberali, dar și cum încearcă să blocheze anumite știri și grupuri de facebook.

3 comentarii la „Discuții din interiorul USR Chiajna! Mai bine să câștige Minea decât Anghel! Fața urâtă a lui Zainea!

 • Avatar
  20 septembrie 2020 la 20:14
  Permalink

  Iată că ceea ce în urmă cu ceva vreme ar fi fost de neconceput, în realitate, pe măsură ce se apropie scrutinul, începe să devină realizate.
  Gașca ce-l manipulează pe Zainea a făcut toate aranjamente posibile pentru ca pupila lui Zainea să ajungă viveprimar. Asta a fost toată miza lor. Este clar că nu au dorit funcția de primar, pentru că altfel l-ar fi păstrat pe Mărgărit și l-ar fi promovat ca atare.
  Încă un motiv să-l votăm pe Dorel Margarint, cetățean NU politician.

  Răspunde
 • Avatar
  20 septembrie 2020 la 21:24
  Permalink

  Asa gandesc unii, mentalitate zero, oameni care se mai si lauda ca vor sa faca lucruri in Chiajna, ATENTIE CE VOTAM PE 27!!!!

  Răspunde
 • Avatar
  2 octombrie 2020 la 03:57
  Permalink

  Le-a reușit! Minea e din nou primar. Acum au motiv să se laude și cu asta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *