fbpx

Mircea Minea: nu vrem să fim oraș, ne place la țară!

Mircea Minea a susținut duminică, la un miting electoral, un discurs în care a spus: nu vrem să fim oraș, ne place la țară! În discursul său, unde ideile s-au bătut cap în cap, după ce s-a lăudat că, a pus Chiajna pe harta Europei, Mircea Minea s-a lăudat că va respecta toate promisiunile făcute. El a uitat să precizeze însă că aceste promisiuni le-a mai făcut și în campania trecută.

Filmulețul în care apare discursul primarului actual a apărut astăzi pe contul de facebook Just Chiajna. Cei de la Just Chiajna au scris în postarea lor că la acest miting electoral s-au oferit bani participanților, iar după terminarea evenimentului politic, Minea a sărbătorit la un ”grătar” organizaț în curtea unui apropiat al primarului.

Aceste declarații ale domnului Mircea Minea au fost surprinse la evenimentul organizat de dumnealui de duminica trecută.La acest eveniment unii participanți au primit câte 200 ron pentru ca mai apoi să fie răsplătiți cu un grătar organizat la terenul de paintball care aparține fratelui lui Curt Costin, un apropiat (consilier) al domnului Minea.În același timp, persoana care venea însoțită de un grup ce depășea 50 de persoane primea suma de 2000 de ron + 200 ron fiecarui participant”. scrie just Chiajna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *