fbpx

Zainea încearcă să blocheze conturile de facebook! Dezvăluiri incendiare din staff ul de campanie! USR Chiajna încearcă să închidă gura celor care spun adevărul!

Continuăm seria dezvăluirilor făcute de un membru al USR Chiajna, deranjat de faptul că Zainea și strategul său, Zahariea, au sabotat opoziția de dreapta, favorizându-l pe Mircea Minea. În episodul trecut, am arătat strategia candidatului USR și analizele acestuia. Înregistrările prezentate dovedeau că echipa USR Chiajna preferă să câștige Mircea Minea, decât candidatul liberal.

Pentru astăzi aveam pregătit alt material, dar după ce am văzut că Zainea Cornel ne acuză pe noi că am fi un site partizan, am hotărât să dăm acest material, urmând ca în zilele următoare, să prezentăm ce ne-am propus conform calendarului. Înainte de a intra însă în seria dezvăluirilor, facem o precizare. Acest mic site de presă este realizat de câțiva oameni cu simpatii usr-iste declarate. Unul dintre redactori a fost chiar în echipa USR, până a început războiul din filială și Dorin Mărgărint a fost înlăturat. Pentru noi însă e mai presus de simpatia noastră politică adevărul și…eliberarea Chiajnei de sub dominația vătafului Mircea Minea.

Astăzi vom arăta cum liderii USR Chiajna luptă împotriva adevărului, cum încearcă să blocheze conturile de facebook ale celor care spun lucruri care nu le convin. Cornel Zainea și staff-ul său încearcă să creeze o ”realitate paralelă” în online. Din dorința de a bloca orice dezvăluire, orice atac împotriva candidatului progresist, trolii partidului acționează la comandă.

Tactica este cunoscută pentru cei care fac campanii online. Rușii folosesc aceleați manevre, încearcă să saboteze conturile persoanelor care au un mesaj negativ. În același timp, se multiplică mesajele celor care trebuie să ”acopere” acest adevăr.

Deși USR Chiajna susține că membri săi sunt corecți, că sunt principiali, ei încearcă să închidă gura celor care au altă părere.

În înregistrările de mai jos puteți vedea cum acționează. După ce pe contul de facebook ”Schimbăm Chiajna ”au apărut dezvăluiri privindu-l pe Cornel Zainea și pe strategul său Zahariea, după ce au apărut informații cu privire la afacerile derulate de cel din urmă, la comanda lui Zainea se dă comanda de ”blocadă” totală.

Inițial, membri din staff ul de campanie încercaseră să acopere cu comentarii negative. S-a încercat tactica trolării. Se intra pe contul ”Schimbăm Chiajna ”și erau postate comentarii negative, se încerca denaturarea adevărului, schibarea percepției. După ce s-a observat că ”reachul postării crește”, că internauții sunt interesați de dezvăluirile de acolo, Zainea dă comanda de blocare totală.

Care sunt principiile pe care le clamați? Când cineva spune adevărul, încercați să opriți și să le închideți gura? Vreți să prezentați adevărul parțial? Deja v-ați molipsit de cultul personalității? De ce folosiți tactici securistice și încercați să creați o realitate paralelă?

Domnule Zainea, sunteți o mare dezamăgire pentru mulți ditre cei care au crezut că USR Chiajna este o alternativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *