fbpx

Deși Ministrul Sportului spune că nu suntem gata pentru Euro 2020, Gheorghe Popescu e optimist.

Premierul Ludovic Orban, împreună cu ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, consilierul onorific al primului ministru, Gheorghe Popescu şi directorul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), Manuela Pătrăşcoiu, au vizitat, luni dimineaţă, şantierul Stadionului Steaua pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Ionuț Stroe, ministrul Sportului, a declarat: „O situație dificilă pentru că mi-ar fi plăcut ca cu câteva luni înainte de acest eveniment să fim gata. Din păcate nu suntem. În momentul de față ne găsim într-un stadiu avansat și se lucrează accelerat. Treaba noastră e să monitorizăm la sânge tot ce se întâmplă pe ce aceste stadioane și să intervenim pentru a evita sincope în organizarea stadionului. Nu ne permitem niciun fel de întârziere pentru că e un eveniment extrem de important pentru intreg poporul”.

Consilierul onorific al premierului României, Gheorghe Popescu, a dat asigurări, însă, că finalizarea lucrărilor la cele trei arene nu pune în pericol organizarea Campionatului European de fotbal din 2020 la Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *