fbpx

Minea ne spune că a fost vizionar! Mai vrea un mandat!

Primarul Mircea Minea a postat un text pe facebok prin care ne spune că a fost un ”vizionar” și că tot timpul a lucrat pentru binele comunei! Edilul vrea să ne convingă de efortul pe care l-a depus în slujba comunității.

Minea nu face referire la modul haotic în care s-a construit în comună, nu ne spune nimic despre străzile care sunt ca după bombardament, dar nici despre curățenia care lasă de dorit! Ne zice în schimb că nu l-au interesat partidele, deși la capitolul ”traseism” nu îl bate nimeni. De asemenea, primarul Minea nu face nicio referire la averea fabuloasă pe care a obținut-o lucrând numai la stat.

După 6 mandate, Mircea Minea vrea să ”lucreze” în continuare pentru binele comunei, sau cel puțin așa lasă de înțeles. Vrea să își ”continue proiectele”. Noi nu știm care sunt acele proiecte despre care vorbește domnul primar, pentru că în acest moment, Chiajna pare o comună abandonată de autorități, în care interlopii bat consilierii opoziției, dezvoltatorii au reguli proprii, iar cetățenii sunt lăsați să se descurce singur, pe cont propriu.

Noi vă redăm mai jos postarea primarului Mircea Minea. În cazul în care vreți să vă amuzați, puteți citi declarația de intenție al celui care pretinde că se gândește la binele comunei!

M-am născut în Chiajna și pentru Chiajna am avut cele mai mari aspirații. Imaginați-vă că la începutul administrației mele în Chiajna nu era nici linie de telefon. Iar orizonturile erau gri.

Am început să visez că localitatea noastră se poate ridica încă de când eram la vârste fragede. Pe scurt: ambianța comunei noastre nu se deosebea de restul comunelor .

Am fost un vizionar și așa am rămas. Și nu am vrut să renunț la aceste vise pentru Chiajna. Oamenii au înțeles acest lucru, dovedit prin fapte, și m-au susținut la fiecare mandat. Am făcut echipă cu cetățenii comunei noastre de fiecare dată, și nu cu politicienii unui partid sau altul.

Fără această muncă de echipă nu s-ar fi putut realiza nimic, fără valorile liberale autentice, fără unitatea noastră Chiajna nu ar fi devenit o comună de vârf în România, având astăzi aspirații europene.

Am tras atât de mult că am ajuns să mă îmbolnăvesc. Am fost diagnosticat cu o boală incurabilă. Și atunci am simțit că totul se prăbușește. În mine, în Chiajna.

Mi-am spus că acest lucru nu se poate întâmpla, am în continuare o datorie față de cetățenii comunei noastre. Dintre acești cetățeni și eu fac parte de când mă știu și nimic nu are cum să schimbe asta.

Prin aceeași voință de nestrămutat am luptat și am reușit să înving boala cu care fusesem diagnosticat.

Mă simt mai motivat ca niciodată să duc toate proiectele la bun sfârșit. Îmi doresc, ca și voi, să văd Chiajna departe, așa cum am avut această viziune când eram doar un adolescent.

Mă simt mai împuternicit ca oricând de voința voastră. Fiindcă am rămas cum mă știți: preiau inspirația de la voi și dorințele voastre și apoi le aplic în administrație. Nu se poate invers.

Toate investițiile făcute în Chiajna au fost și sunt sustenabile. Fiindcă nu am făcut vreodată politica unui partid, ci o politică a comunei noastre, mereu adaptată la nevoile prezentului și la conturarea unui viitor fezabil. Și faptele vorbesc.

Candidez încă o dată pentru toate lucrurile menționate mai sus, pentru dorința cetățenilor de continuitate, pentru menținerea investițiilor în comună și a prosperității sale. Pentru viitorul cu care suntem datori copiiilor noștri.

Pentru derularea tuturor proiectelor începute care se vor îndeplini pe rând, așa cum am dovedit.

Rămân un om de echipă, ales dintre voi, dedicat vouă. Pentru modernizare și tot ce e benefic comunei, rămân puternic devotat.

Vă mulțumesc și vă aștept în continuare dorințele pentru a-mi inspira următoarele proiecte de administrație.

Primarul vostru,

Mircea Minea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *