fbpx

Sondaj Exclusiv: Mircea Minea conduce în clasament, urmat la diferență mică de Petre Anghel!

Site-ul nostru vă oferă astăzi rezultatele unui sondaj realizat face-to-face, la comanda noastră, în comuna Chiajna. Studiul s-a desfășurat pe un eșantion de 802 persoane, în perioada 27 iunie-16 iulie și are un grad de eroare de  plus/minus 3%. 

Mircea Minea conduce în preferințele alegătorilor cu 36% din opțiunile electoratului, dar are un avantaj mic față de al doilea clasat, Petre Anghel candidatul PNL, cotat cu 34% Pe locul 3 se află candidatul alianței USR-PLUS, cu un scor de 16 sută.

Mircea Minea PSD-ALDE – 36%

Petre Anghel PNL – 34%

Cornel Zainea USR-PLUS – 16%

Dorel Mărgărit – 9%

Daniel Burtea PMP – 5%

Mircea Minea a fost trecut candidatul PSD-ALDE pentru că există probabilitatea ca acesta să fie susținut de ambele partide. Este scenariul cel mai optimist pentru actualul primar.

La capitolul partide politice, PNL se clasează pe primul loc având 36%, urmat de ALDE cu 20%, USR 18% , PSD 16%, PMP 6% PRO România 4%.

În acest moment, 57% dintre persoanele intervievate declară că sigur vor veni la vot, 10% declară că mai degrabă da, ar veni la vot, 25% declară că sigur nu vor veni la vot, 8% declară că mai degrabă nu.

La întrebarea care vizează starea de spirit a populației din Chiajna, Cum apreciați că merg lucrurile în comună? 55% din total populației spun că lucrurile merg într-o direcție greșită, 40% spun că lucrurile merg în direcția bună, 5% nu știu nu răspund!

Gestul lui Mircea Minea de a oferi 5 milioane de lei echipei de fotbal Concordia, în timpul pandemiei a fost dezaprobat de 75% din rândul celor intervievați, 19% au spus că a fost un lucru bun și 6% nu știu/nu răspund.

În continuare, problema principală a comunității este Groapa de Gunoi și disconfortul creat de aceasta. Cetățenii au răspuns în proporție de 52% că aceasta este cea mai mare problemă, urmată de starea drumurilor, rețeaua de apă și canal și siguranța cetățenilor!

2 comentarii la „Sondaj Exclusiv: Mircea Minea conduce în clasament, urmat la diferență mică de Petre Anghel!

 • Avatar
  21 iulie 2020 la 16:31
  Permalink

  Dacă tot este pe locul 3, Lansatul din gara Chiajna ar putea să facă un pas în spate și să-l aducă pe Dorel Margarint înapoi la USR.

  Răspunde
 • Avatar
  19 august 2020 la 18:21
  Permalink

  Este trist, este revoltator, este strigator la cer, daca 24 de ani acest primar infractor care a condus Chiajna, NU a realizat decat o canalizare care pute groaznic, iar locuitorii comunei in loc sa-l trimita acasa, il acrediteaza in continuare cu prima sansa. Mai mult, conform sondajului, chiar locuitorii comunei Chiajna, sunt de acord in proportie de 55% ca lucrurile merg gresit. Dar, cu toate astea, in continuare il voteaza pe Mircea Minea, primar? Doamne, locuitorii comunei Chiajna, sunt orbi, sunt spalati pe creier? Cat detergent va fi nevoie sa-si revina?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *