fbpx

Parlamentarii USR au început să se certe între ei. Bulai sare la gâtul lui Goțiu!

Iulian Bulai, deputat USR, l-a atacat ieri, public ,pe colegul său de partid, senatorul Mihai Goțiu. Bulai îl acuză pe Goțiu că din cauza lui grupul senatorial al USR s-a abținut la votul dat în Camera superioară a Parlamentului privitor la Legea care prevede construirea Autostrăzii Moldova. Parlamentarii USR sunt împărțiți. Mulți dintre ei sunt mai degrabă progresiști, având ca priorități temele care privesc mediul, iar cealaltă grupare este orientată spre dreapta, susținând teme precum investițiile în infrastructură.

Mihai Goțiu nu trăiește în singura zonă a țării unde nu avem deloc autostrăzi – Moldova, și nu ar trebui să aibă opinii exprimate în Senat care împiedică construirea acestora. Fie piedici în chestiuni de mediu, fie piedici în chestiuni de termene necesare pentru execuția A8 în legea autostrăzii A8.Biodiversitatea este importantă. Libelulele, broaștele, gândacii, nuferii, șoarecii de câmp și păianjenii sunt importanți. Dar nu mai importanți decât OMUL. Iar acest lucru a fost ignorat de colegul Goțiu care prin împiedicarea acestor investiții, izolează în continuare milioane de români din cauza lipsei de infrastructură rutieră în Moldova și îi condamnă la sărăcie“, a scris Bulai, pe Facebook. El a anunțat că va cere excluderea lui Goțiu din Comisia de politici publice a Alianței USRPLUS. “Nu am încredere că viitorul nostru și viitorul investițiilor în infrastructura rutieră în țară sunt pe mâini bune prin prezenta lui Goțiu în această comisie“, a afirmat deputatul USR. 

One thought on “Parlamentarii USR au început să se certe între ei. Bulai sare la gâtul lui Goțiu!

 • Avatar
  25 iulie 2020 la 19:18
  Permalink

  Gotiu ăla o fi adormit și l-o fi visat pe Dragnea, de-aia s-a trezit votând contra.
  Revenind la oile noastre, umblă vorba prin târg cum că Alianța cu oameni noi și-ar fi negociat (asigurat?) o funcție de viceprimar dar nu pentru Lansatul din gara Chiajna ci pentru pupila lui, indiferent cine iese primar.
  Cum sună asta?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *