fbpx

Marea Britanie, numărul de infectări mai mare decât ce prezintă datele oficiale!           În Marea Britanie, conform rapoartelor oficiale, sunt 315.546 de persoane infectate cu noul coronavirus însă cercetările arată că în realitate această cifră ar putea fi de 10 ori mai mare. În jur de 3,4 milioane de persoane din Regatul Unit au fost infectate cu COVID-19, cu mult peste estimările oficiale, se arată într-un studiu prezentat de site-ul https://www.somersetlive.co.uk
          Cercetările au urmărit evoluția pandemiei în Marea Britanie după primul vârf, voluntarii fiind testații la domiciliu în perioada 20 iunie – 13 iulie 2020. Studiul a arătat că persoanele cu vârsta între 18 și 34 de ani au prezentat cea mai mare incidență de anticorpi (8%), iar cei de peste 65 de ani au avut cea mai mică rată, de doar 3%.
          Conform unui bilanț realizat de Universitatea „Johns Hopkins” (Baltimore, Statele Unite), numărul total de decese la nivel mondial provocate de noul coronavirus a ajuns la 749.764, dintre care 46.791 în Marea Britanie. De asemenea, la nivel global numărul total al persoanelor infectate a urcat la 20.643.028.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *