fbpx

Zainea recunoaște că PNL are prima șansă la câștigarea Primăriei Chiajna!

Cornel Zainea a postat un grafic dintr-un sondaj mai amplu comandat de partidul său, în care se vede că PNL este în fața USR, dar și a partidului condus de Mircea Minea, ALDE.

În acest grafic se pot observa scorurile partidelor la acest moment, dar și redistribuirea indecișilor. PNL are 28,7% intenție de vot. Partidul condus de Minea are 28.3 la nivel local, iar USR se află în spatele acestora cu 26.3%. PSD are un scor de 11,7%

Se poate observa că PNL conduce în clasament la o diferență mică. Zainea a refuzat să pună pe pagina sa de facebook și rezultatele sondajului de la intenția de vot pentru candidatul de primar. Acest lucru vi l-am prezentat noi într-un sondaj mai vechi, pe care îl găsiți pe site ul nostru.

La acest moment, Mircea Minea conduce în sondaj, fiind la o diferență de două puncte de Petre Anghel.

Așa după cum se observă și în acest sondaj, dacă Zainea ar fi agreat propunerea lui Petre Anghel și ambele partide ar di susținut un candidat comun, atunci primarul Mircea Minea putea fi bătut.

Sondajul realizat de USR vine să confirme acest lucru. Dacă electorii celor două partide, USR-PLUS ar fi avut de ales un candidat comun, bătălia opoziției în Chiajna era mult mai ușoară și putea să se soldeze cu un rezultat pozitiv.

Mircea Minea a reușit să atragă PSD de partea lui și va fi susținut și de partidul condus de Ciolacu.

One thought on “Zainea recunoaște că PNL are prima șansă la câștigarea Primăriei Chiajna!

 • Avatar
  7 septembrie 2020 la 12:26
  Permalink

  Zainea mai are la dispoziție 3 săptămâni ca să mai convingă o parte dintre indeciși, altfel va deveni un simplu nume în USR.
  Că parlamentar nu va mai reuși să fie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *