fbpx

Anghel îi provoacă la dezbatere pe Minea și pe Zainea!

Petre Anghel, candidatul PNL pentru primăria Chiajna, le-a adresat o invitație celorlalți doi contracandidați ai săi, Mircea Minea și Cornel Zainea, la o dezbatere, în care să se discute despre problemele din Chiajna.

Anghel vrea ca dezbaterea să fie live, să se transmită pe facebook de pe paginile candidaților, iar cetățenii să poată să le adreseze acestora întrebări.

Transparența și comunicarea dintre primărie și cetățeni sunt două subiecte importante pentru o dezvoltare corectă a unei comunități!De aceea, îi invit pe domnii Zainea Cornel și Minea Mircea la o dezbatere față în față!Este momentul să spunem lucrurilor pe nume, să arătăm că într-adevăr a sosit timpul schimbării, a scris liberalul pe pagina sa.

Până la această oră, niciun candidat nu a dat vreun răspuns invitației liberalului.

Soluția propusă de Petre Anghel este una inedită, în contextul în care în Chiajna nu există o televiziune care să organizeze dezbateri electorale și în care candidații să își poată prezenta programul.

Din păcate, această campanie este una atipică, din cauza pandemiei de coronavirus. Cetățeni sunt dezinteresați de campania electorală, fiind mai mult concentrați la problemele cauzate de pandemie.

https://web.facebook.com/petreanghelchiajna/posts/725284238024097

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *