fbpx

Tăriceanu trădează PSD-ul pentru Ponta. Pro România va fuziona cu ALDE!

Surse politice au anunțat faptul că Victor Ponta și Tăriceanu au stabilit ca cele două partide, Pro România și ALDE să fuzioneze. Negocierile sunt foarte avansate, a rămas doar data fuziunii de stabilit.

”Există negocieri de fuziune, însă o decizie nu va fi luată mai devreme de 27 septembrie, adică după anunțarea rezultatelor la locale”, au declarat surse pentru G4Media. Ponta ar fi interesat doar de cele câteva procente pe care le-ar putea aduce Tăriceanu în caz că va dori un mandat de parlamentar, dat fiind că ALDE nu mai există practic ca partid.

Ambii lideri își trădează partenerii. Ponta a trădat PSD și a rupt partidul, iar mișcarea făcută de el a dus până la urmă la pierderea guvernării de către social democrați. Tăriceanu a ales să meargă cu Ponta, asta după ce în câteva județe social democrații conduși de Ciolacu au făcut înțelegeri locale, mergând împreună în aceste alegeri locale.

Un asemenea exemplu este și în Ilfov, unde ambele partide susțin același canidat la Consiliul Județean sau chiar la noi în comună, unde PSD a ales să îl susțină pe primarul Mircea Minea de la ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *