fbpx

Petre Anghel propune o alianță USR-PNL în Consiliul Local Chiajna!

Petre Anghel a transmis astăzu un mesaj pe facebook prin care propune organizației USR din Chiajna o alianță în Conslliul Local. Liberalul vrea ca PNL și USR să constituie această alianță în jurul proiectelor pe care cei doi le-au avut în programul de campanie.

Vreau să propun USR Chiajna, realizarea unei alianțe în plan local, astfel încât să fim o forță în Consiliul Local, să putem astfel să ne adoptăm programele pe care le avem.Propun o alianță între PNL și USR Chiajna care să se facă în jurul proiectelor pe care le avem. Atât eu cât și domnul Zainea am avut în programele nostre soluții realiste, atât în privința traficului, a calității aerului, cât și al infrastructurii de apă și canal”. spune Anghel.

Petre Anghel precizează în mesajul său că alianța politică dintre USR și PNL trebuie să ”pună presiune politică și publică” pentru ca în alegerile parlamentare cetățenii să beneficieze de o secție de vot în Militari Residence.

Liberalul regretă și faptul că cele două partide nu au agreat susținerea unui candidat unic pe modelul de la București. Înaintea începerii campaniei electorale, Anghel i-a propus lui Cornel Zainea ca cele două partide să facă un sondaj comun, iar pe baza lui să se desemneze candidatul cu cele mai bune șanse pentru a-l învinge pe Mircea Minea. Această propunere a fost refuzată de liderul USR Chiajna.

Mai jos, textul postării lui Anghel:

Din păcate dreapta a pierdut bătălia în Chiajna. Însă, nu trebuie să cedăm!Este momentul să facem analizele necesare și să continuăm lupta, pentru dezvoltarea comunei, pentru adoptarea unor măsuri necesare ce pot veni în sprijinul locuitorilor și a îmbunătățirii calității vieții.De aceea, vreau să propun USR Chiajna, realizarea unei alianțe în plan local, astfel încât să fim o forță în Consiliul Local, să putem astfel să ne adoptăm programele pe care le avem.Propun o alianță între PNL și USR Chiajna care să se facă în jurul proiectelor pe care le avem. Atât eu cât și domnul Zainea am avut în programele nostre soluții realiste, atât în privința traficului, a calității aerului, cât și al infrastructurii de apă și canal.Nu trebuie uitat faptul că printr-o alianță creată între cele două partide putem pune presiune politică, presiune publică pe actualul primar, pentru a rezolva problema secției de vot în Militar Residence. Actualul primar a făcut tot ce a depins de el pentru a îngreuna procesul de votare, iar acest lucru nu trebuie să se mai repete.De aceea, cred că putem găsi o formulă de lucru fezabilă. Momentul competiției politice a trecut. Trebuie să fim maturi și să înțelegem că oamenii din Chiajna au nevoie de noi, uniți, în jurul unor soluții realiste, de dreapta. Greșelile pe care le-am făcut în trecut, faptul că nu am reușit să avem un candidat comun al celor două partide, trebuie să le lăsăm în urmă, dar nu trebuie să le repetăm. Vreau să cred că uniți vom schimba Chiajna în bine, vom putea fi acea forță în Consiliul Local ce poate promova proiecte concrete pentru cetățeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *